#30 Hotseknots Begonia voetbal Cemal Yilmaz en Richard de Beer.

Samenvatting

Cemal en Richard bespreken het voetbalnieuws van het afgelopen weekend. 

Partners de Voorzet:

Betcity.nl

Bol.com

Coolblue

Transcriptie

#29 Reünie RKTVV en andere voetbalzaken – Frank de Brouwer

Samenvatting

In deze aflevering van DE VOORZET gaat Richard de Beer in gesprek met Frank de Brouwer. Hij speelde tussen 1977 en 1983 voor Willem II en speelde samen met, Ad van de Wiel, Ton van Ven, Johan van Bijsterveldt, Jimmy Calderwood en Bud Brocken. Samen met Bud Brocken speelde hij ook bij RKTVV. Na zijn voetbalcarriére was hij trainer bij TAC/BWB, VOAB, SARTO, Jong Brabant, RKDSV, Willem II (Teammanager), Zigo, WSJ en SC ‘t Zand. We bespreken het voetbalnieuws, de spreuk van André en de analyse van Smally. Daarnaast komt ook de aanstaande reünie van RKTVV aan bod. Verder vraagt Frank aandacht voor zijn vriend John de Bever om te stemmen op het programma van John “De Bevers” die genomineerd is voor de Televizierring.

Televizier.nl – Gouden Televizier-Ring 2022

Transcriptie

#28 Cemal en Richard trappen het Seizoen 2022/2023 af.

Samenvatting

De eerste aflevering van Seizoen 2 trappen Smally (Cemal) en Richard af. Zij bespreken verschillende stellingen en blikken vooruit. 

Partners de Voorzet:

Betcity.nl

Bol.com

Coolblue

Transcriptie

De Voorzetters #4 sluiten het eerste seizoen van de Voorzet af.

Samenvatting

Richard, Patrick, Smally en André blikken samen terug op het eerste seizoen van De Voorzet. 

Transcriptie

Talent identificatie in the USA – Mirelle van Rijbroek

Samenvatting

In deze aflevering van de Voorzet gaat Richard de Beer in gesprek met Mirelle van Rijbroek. Zij is sinds 2017 Director of talent identification bij de US Soccer Federation.

Er zijn maar weinig mensen die het vrouwenvoetbal in Nederland én Amerika zo goed kennen als Mirelle van Rijbroek. Ze werkt voor de Amerikaanse voetbalbond, waar ze verantwoordelijk is voor het vinden en begeleiden van nieuw talent en het opzetten van scout programma’s voor meisjes. Bij de KNVB overzag Mirelle opleidingsprogramma’s voor de jeugd, en daarnaast was ze betrokken bij de ontwikkeling van de Eredivisie Vrouwen. Werkte voor Willem II en was betrokken de oranje teams O15/016/017 en het Nederlands Elftal 019 wat in 2014 Europees kampioen werd.  In 2017 hing de Amerikaanse voetbalbond aan de lijn: of ze niet voor hen zou willen komen werken. “Dat was al de tweede keer dat ik werd benaderd. Het moment was goed: na tien jaar KNVB was het tijd voor iets nieuws. En wat is er mooier dan voor de regerend wereldkampioen te werken?”. Richard gaat met Mirelle in gesprek over het proces van talent identificatie en wat talent is. 

Transcriptie

De day after – Sarto vs SC ‘t Zand

Samenvatting

In deze aflevering blikken we met spelers en staf van Sarto terug op de playoff wedstrijd Sarto – SC ‘t Zand van 9 juni.

Transcriptie

De Voorzetters #3 – Gaan imagineren

Samenvatting

In deze aflevering gaan Richard, Emiel, Jeroen, Smally en Patrick met elkaar in een ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek. Tussen de regenbui door worden verschillende zaken besproken. Speciale gast in de podcast Jaap de Groot, oud hoofdredacteur voetbalzaken van de Telegraaf. 

Transcriptie

Het afscheid – Nadia Cools & Lisa van Lieshout

Samenvatting

In deze aflevering van de de Voorzet gaat Richard Beer in gesprek met twee voetbalsters van SC ‘t Zand. Nadia Cools en Lis van Lieshout. Zij zwaaien na ruim 14 jaar topvoetbal af. 

Transcriptie