#29 Reünie RKTVV en andere voetbalzaken – Frank de Brouwer

Samenvatting

In deze aflevering van DE VOORZET gaat Richard de Beer in gesprek met Frank de Brouwer. Hij speelde tussen 1977 en 1983 voor Willem II en speelde samen met, Ad van de Wiel, Ton van Ven, Johan van Bijsterveldt, Jimmy Calderwood en Bud Brocken. Samen met Bud Brocken speelde hij ook bij RKTVV. Na zijn voetbalcarriére was hij trainer bij TAC/BWB, VOAB, SARTO, Jong Brabant, RKDSV, Willem II (Teammanager), Zigo, WSJ en SC ‘t Zand. We bespreken het voetbalnieuws, de spreuk van André en de analyse van Smally. Daarnaast komt ook de aanstaande reünie van RKTVV aan bod. Verder vraagt Frank aandacht voor zijn vriend John de Bever om te stemmen op het programma van John “De Bevers” die genomineerd is voor de Televizierring.

Televizier.nl – Gouden Televizier-Ring 2022

Transcriptie

Geef een reactie