Geen nr 10 met de sokken naar beneden en shirt over de broek-Meindert Dijkstra

Samenvatting

In deze aflevering van de Voorzet gaat Richard de Beer in gesprek met Meindert Dijkstra. Hij kwam tussen 1985 en 1992 uit voor NAC en Willem II. De Bredase Meindert kwam in die periode 5 seizoen uit voor Willem II en speelde 101 wedstrijden voor die club. In 1992 werd hij verkocht en trok naar Meadow Lane in Nottingham om voor Notts County te gaan spelen. Hij kwam 2 seizoen uit de First Division. Na zijn avontuur in Engeland speelde hij nog voor RBC en Top Oss. Als trainer was hij werkzaam voor Jeka, Unitas’30, Achilles Veen, SAB en Boeimeer. We bespreken met hem de huidige toestand in de wereld en zijn belevenissen als speler met leuke anekdotes zoals de schoen van Hans Werdekker en dat hij van Tom Smits zijn eigen tuintje moest schoonhouden. Verder komen de spreuk van Andr√© en de analyse van Smally langs in deze podcast. 

Transcriptie

Geef een reactie