“Voetbal kun je overal spelen”- Nelson de Kok

Samenvatting

In deze aflevering van “De Voorzet” gaat Richard de Beer in gesprek met Nelson de Kok die al op jong leeftijd begon met voetbal. Al snel bleek dat hij over een groot talent beschikte als het ging om zijn technische vaardigheden met de bal. Als veldvoetballer doorliep hij de jeugdopleiding van R.K.C Waalwijk , kwam uit in de eredivisie van het zaalvoetbal en speelde voor Jong Oranje. Op dit moment is Nelson dé “balvirtuoos” van Nederland op het gebied van straatvoetbal.  Ook nam hij verschillende commercials op waaronder één met Robin van Persie. Zijn air- en groundtricks zijn onnavolgbaar en internationaal ongeëvenaard. Zelfs Ronaldinho sprak vol bewondering over zijn skills tijdens de opnamen van de Fifa-Street computergames , waar hij als rolmodel voor figureerde. 

Transcriptie

Geef een reactie