WorldCoaches maken het verschil door het geven van voorlichting – Piet de Jong & Roger Schouwenaar

Samenvatting

In deze aflevering gaat Richard de Beer in gesprek met Piet de Jong & Roger Schouwenaar. Zij zijn als WorldCoach en docent verbonden aan de KNVB en voeren namens de KNVB veel projecten uit in het buitenland. Het WorldCoaches-programma is een maatschappelijk initiatief van de KNVB en werkt samen met ministeries, het bedrijfsleven, maatschappelijke en lokale organisaties. Het World coach programma bracht Piet en Roger naar verre oorden. In de aflevering van as vrijdag bespreken we hun ervaringen in bijvoorbeeld Palestina, Libanon en Ethopië en de doelstelling van het World Coach project van de KNVB. Hier ook een link naar de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/over-ons/worldcoaches/

Transcriptie

Geef een reactie