Globetrotter & Opleider – Pieter in ‘t Groen

Samenvatting

In deze aflevering gaan we in gesprek met de Tilburgse Pieter in ‘t Groen. Hij leidde jonge voetballers op in Qatar en Ghana. Als hoofd jeugdopleiding en coach werkte hij bij Al Arabi Sports in Qatar en Red Bull in Ghana. Daarnaast was hij technical director bij een voetbalacademie in Christchurch Nieuw Zeeland, alwaar een rijke Rus voor miljoenen een voetbalacademie opzette. We gaan met hem in gesprek over het opleiden van voetballers in het buitenland en wat de uitdagingen zijn.

Transcriptie

2 reacties

  1. Cees Schoutens schreef:

    Leuk interview met een bijzonder warm mens. Ik kijk nog steeds met veel plezier terug aan onze samenwerking bij Triborgh. Pieter ik blijf je volgen en mogelijk kruisen onze wegen elkaar nogeens.

    1. rdbeer schreef:

      Bedankt Cees voor je reactie. Blijf ons volgen er komen nog meer leuke afleveringen uit.

Geef een reactie