Zo groen als gras en toch de Europa cup 1 ! – Cemal Yilmaz (Eric Viscaal)

Summary

In deze aflevering geven we een voorzet op : Cemal Yilmaz , Hoofdtrainer van 2e klasser SV SSS uit Udenhout. Hij maakte in 1987/1988 als speler deel uit van het succesvolle PSV wat in 1988 de Europa 1 won. Hij speelde verder voor Willem II, Sariyer en RBC Roosendaal. Als trainer heeft hij gewerkt bij de jeugdopleidingen van RKC Waalwijk, en Willem II. Ook was hij trainer bij verschillende amateurclubs, waaronder Triborgh, Voab, Beerse Boys, GSBW en Zigo. Een voetballiefhebber pure Sang.

We bespreken met hem het ontwikkelen van talent en wat er komt kijken als je als jonge speler een overstap maakt naar een topclub.

1 reactie

  1. Peter Spijkers schreef:

    Cemal is nog steeds zo groen als gras en actief bij “VOAB Vedettes”

Geef een reactie